Nyheter

Rallylydighetsstevne

28.08.2023
I helgen har vi startet rallylydighet på Hunderfossen. 
Karma startet klasse 1. Dessverre blir jeg litt stiv og nervøs i det vi skal gå inn i ringen, noe som fører til at Karma demper seg litt. Til tross for dette gjør hun en god innsats og får 171 poeng og en 2.premie.

Fanta starter klasse 2. Hun gjør et veldig fint løp og jobber fint gjennom hele banen. Dessverre bommer vi på en øvelse og dette koster oss dyrt. Fanta ender opp med 181 poeng og en 2.premie. Hun blir også nr 3 i klassen. 

Goldenfestivalen 2023

09.07.2023
Goldenfestivalen 2023 er historie. Det har vært en fin helg med hyggelig selskap. 


Fredag startet vi rally uten de helt store resulatene.
Fanta debuterte i klasse 2. Fin bane, men dessverre ikke alle øvelsene som vi kunne godt nok enda. Til tross for dette hadde vi det gøy i ringen, og vi tar med oss den gode følelsen og jobber videre. 
Karma debuterte i klasse 1. Hun gjør mye bra og jobber fint, men litt fluer i hodet fører til en del repitisjoner på en øvelse og HT på en annen øvelse. Hun ender til slutt opp med en 3.premie, noe vi ser oss godt fornøyd med. 

Lørdag var det tid for utstilling og Open Show. På open showet er begge to meldt på i good dog og hunter klassen. I good dog vinner Fanta klassen og Karma blir nr 2 i klassen. I hunter klassen plasserer Fanta seg som nr 4 foran flere gode hunder. Karma blir dessvere uplassert i klassen. På utstillingen får begge tispene very good og fine kritikker.

Søndag er det klart for Wokring test. Begge er meldt på i en stor begynner klasse med nesten 50 påmeldte hunder. 
Karma får dessvere to nuller, til tross for dette gjør hun mye bra og vi fortsetter å jobbe videre. 
Fanta gjør også en veldig god jobb og får totalt 82 poeng, noe som skulle vise seg å holde helt inn og hun vinner klassen sin. Utrolig gøy! 

Velkommen 

08.07.2023

Velkommen til min hjemmeside. Kennelnavnet Bjørkestien ble godkjent desember 2022.  


På denne siden vil det komme litt på meg, hundene, om selve kennelen og om valpeplaner. Kommer også til å skrive litt om resultater fra konkurranser og litt fra hverdagen vår.