Kjøpe valp fra meg

Hund fra Kennel Bjørkestien vil kreve både mental og fysisk stimuli for å trives i hverdagen. Jeg ønsker primært å selge til aktive hundeeiere som vil bruke hunden aktivt i en eller annen form for hundesport, men jeg stiller ikke krav til at dere skal konkurrere med hunden selv om dette selvsagt er en bonus. Det viktigste er at hunden får en aktiv hverdag der den får dekt både sine fysiske og psykiske behov.

Kennel Bjørkestiens krav til valpekjøpere:

  • Hunden skal HD og AD røntges ved 12-18 mnd. Røntgen skal gjennomføres hos godkjent veterinær og sendes til NKK (eller tilsvarende klubb) for avlesning og registrering i dogweb.
  • Oppdretter skal informeres dersom hunden skal omplasseres eller selges.
  • Hunden skal ha en aktiv hverdag og være en del av familien


Valpene fra Kennel Bjørkestien leveres tidligs ved 8 ukers alder. Valpene er da vaksinert, registrert i NKK, ID-merket og besiktiget av veterinær samt fulgt opp med markkur. Valpene får også med seg helseattest, pass og valpepakke fra oppdretter.

Alle valpekjøpere må fysisk komme å hilse på meg før valpen er leveringsklar. Gjerne når valpene er 4-7 uker gamle, eller utenom kullplanene. Unntak gjøres kun i spesielle tilfeller hvor besøk ikke lar seg gjennomføre.

 

Jeg som oppdretter forbeholder meg retten til å velge ut hvilken valp som plasseres hos hver enkelt kjøper. Det er jeg som kjenner valpene best og som enklest kan finne ut hvilken valp som vil passe hvor og til hvilket formål. Valpekjøpere kan selvfølgelig komme med ønsker, og dersom ingenting taler imot ønsker jeg å imøtekomme ønskene.

Dersom du er interessert i valp fra Kennel Bjørkestien så er du velkommen til å sende meg en mail. Fortell litt om deg selv, hva du kan tilby en hund og hvilke planer du har med hunden.

Mail: bjorkestienkennel@gmail.com